Дилиън Уайт: Този път искам да затворя устата на Чисора и да го нокаутирам
Миналата седмица в Лондон официално беше обявен реваншът между Дилиън Уайт и Дерек Чисора. Двамата ще се срещнат на ринга за втори път на 22 декември на „02 Арена“ в Лондон, Англия.

Първата битка завърши с противоречива победа за Уайт, но този път „Крадецът на трупове“ е решил да не възникват противоречия и да нокаутира съперника си.“ Аз съм изключително развълнуван от този реванш, „ – каза Уайт. “ Аз съм в бокса, за да дам на феновете истински битки. Не съм в този спорт, за да се крия и да се бия с гастрольори и анонимници. Искам да дам на феновете битки, които да бъдат помнени 50 години след като съм се оттеглил от бокса. И тази е една от тях. Очевидно e, че между мен и Дерек съществува химия, да го направим, така че ето ни тук.

Искам да му затворя устата. Първата битка беше добра. Победих с три рунда. Докато той предполагаше, че ме е победил. Този път със сигурност ще го нокаутирам. Предишният път той се беше заканил да ме победи, да ме нокаутира. Той даде най- доброто от себе си, но това не се оказа достатъчно. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/whyte-chisora-rematch%20(12).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Митко ноември 9, 2018 12:30 pm  Отговор

    Той пък Чисора големия боксьор. Пълен бездарник. Известен е по вече със голямата си уста от колкото със бокса си. Всеки по известен боксьор го е спуквал от бой. Срещу Такам просто изкара късмет със тоя нокаут чак сам не си повярва накрая на мача че е победил. Феновете на бокса във UK явно си падат по кръчмарския бой щом имат интерес пак да ги гледат тия двамата.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *