Дилиън Уайт : Редовно пребивах Дерек Чисора по- време на нашите спаринги, сега ще направя същото

Британския шампион в тежка категория Дилиън Уайт ( 19 – 1, 15 КО ) заяви, че редовно е пребивал Дерек Чисора ( 26 – 6, 18 КО ) по- време на техните спаринг сесии в миналото и планира да сложи край на тяхната вражда по- унищожителен начин. Припомняме, че Уайт и Чисора ще се бият на 10 декември в Манчестър на Манчестър арена.

“ Аз го пребивах редовно по- време на нашите спаринги, когато нямах опит, така че най- вероятно това е допринесло за неговата ненавист към мен, “ каза Уайт за Скай Спортс.

“ Но времената се промениха. Мисля, че това е последният шанс за него. Така че аз очаквам той да дойде и да се бие, и да покаже най- доброто от себе си на 10 декември. “

“ Аз ще търся нокаута срещу Дерек Чисора. „

“ Не мисля, че Дерек може да напише думата предвидим, „ добави още Уайт. “ Дерек Чисора е еднообразен, най- предсказуемия боксьор в цялата история на бокса. Дори един гастрольор може да покаже малко повече класа и да е по- малко непредсказуем. „

“ Когато победя Дерек Чисора след това бих искал да се бия с Дионтей Уайлдър, Луис Ортис, Антъни Джошуа, Дейвид Хей – бих искал да се срещна с такива съперници през следващата година.

Този мач е елиминация за световната титла на WBC, така че ще видим какво ще се случи. Това са мачовете, което искам.“

Derek Chisora kisses Carl Baker during a staredown
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.