Дилиън Уайт: Познавайки Дионтей Уайлдър, той ще избере да се бие с Бърмейн Стивърн, а не с мен
Британския претендент в тежка категория Дилиън Уайт е готов да се изправи срещу Дионтей Уайлдър, след като съперника на световния шампион на WBC Луис Ортис се провали на допинг – проверка.

Кубинецът даде положителна проба за наличието на хлоротиазид и хидрохлоротиазид преди двубоят им на 4 ноември в Ню Йорк. Ортиз, който също така даде положителна допинг – проба през 2014 г., твърди, че това се дължи на лекарство, което е приемал за лечение на високото си кръвно налягане.Но двубоят е пред провал и Уайт, който дебютира на американския ринг по-рано през годината, и желае битка с Уайлдър от известно време, предложи да замени кубинския боксьор.

“ Това е битката от която се интересувам и ако в лагера на Уайлдър искат този двубой, аз съм готов, „ каза Уайт. “ Аз тренирам вече четири седмици, ще се бия на 28 октомври, но ако ми предложат двубой с Уайлдър, това ще ми даде още една седмица за подготовка. Ако те искат този двубой, могат да го имат.

Уайлдър отказа предложение от $3,5 млн., за да се срещне с мен и предпочете да вземе $1 млн., за да се бие с Луис Ортиз „, твърди Уайт. “ Не мога да разбера логиката. Познавайки Уайлдър, той най- вероятно ще се бие с Бърмейн Стивяърн отново, някой, когото вече е побеждавал, и някой, който не се е боксирал от няколко години. “

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *