Дилиън Уайт: Поветкин е страхливец

Британския претендент в тежка категория Дилиън Уайт е останал изключително разочарован от поведението на руския боксьор Александър Поветкин. Уайт предизвика Поветкин на двубой след бруталната му победа с нокаут над Дейвид Прайс миналата седмица. Но Поветкин даде да се разбере, че се интересува единствено от двубой срещу световният шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа.

Поветкин е задължителен претендент за титлите на WBA и WBO.

Дилиън Уайт публикува на своята страница в инстрагам видео в което Прайс поваля Поветкин в нокдаун. Според „Крадеца на трупове“ , Поветкин е бил спасен от гонга, след като беше наранен с ляво кроше, с каквото Уайт нокаутира Лукас Браун в началото на месеца и това според Дилиън Уайт е причината руския боксьор да не иска да се бие с него.

“ Ударът беше толкова рязък, че превърна Поветкин в Боби Шмурда ( американски рапър ), “ написа Уайт. “ Това е причината, поради която Поветкин не желае да се бие с мен сега. Как така изведнъж след като се разбрахме в ефира на Скай Спортс с него и екипа му да се бием, сега тези страхливците не искат да го направят. Искаше ми се да има повече боксьори, които просто да искат да се бият. Страхливци. „

http://givemesport.azureedge.net/images/18/04/06/65ea2cc9d6f51c82b1e419dbe5be9268/690.jpg


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *