Дилиън Уайт: Паркър се показа като страхливец в битката срещу Джошуа

Дилиън Уайт изригна срещу бившият шампион на WBO в тежката категория Джоузеф Паркър.

Двамата ще се срещнат на ринга следващата събота на 02 Арена в Лондон, Англия.

Според Уайт, Паркър е знаел, че сериозно изостава в съдийските карти в обединителния двубой срещу Антъни Джошуа, но е бил твърде уплашен, за да се „хвърли“ в битката и да се „сбие“ с Джошуа.

“ След шест или седем рунда в чужда страна срещу световния шампион и златното момче, когато губите по-точки, трябва да направите нещо и да се опитате да обърнете хода на мача. Мисля, че Паркър се оказа прекалено страхлив, за да победи със съдийско решение.

 Той чакаше този шанс през целия си живот и се предаде без бой. Когато се бих с Джошуа, аз контузих рамото си във втория рунд. Моят треньор искаше да ме извади от битката, но знаех, че имам достатъчно мощ, за да нанеса един решителен удар. За съжаление, загубих с нокаут.


Можех да откажа да продължа, както всеки би направил и след това да докажа, че съм получил контузен. Ето защо мисля, че Паркър се уплаши, защото в битката срещу Джошуа не получи никаква травма. Той не беше наранен, но не тръгна да преследва Джошуа. Сега съжалява, че не го е направил. Това за мен е типичния манталитет на страхливец, „
каза Уайт.

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/joshua-parker-fight%20(6).jpg?w=598&ssl=1
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(199)

Share

коментара
3 коментара

  1. Митко юли 21, 2018 5:15 pm  Отговор

    Стиловете определят битките. Джошуа излезе на размени срещу Уайт и бокса им приличаше по скоро на уличен бой. От тогава до сега израсна. Тогава не беше шампион и рискува и ако не беше травмата на Уайт можеше и да бъде нокаутиран. Срещу Паркър имаше стратегия и я приложи, когато си шампион мислиш повече със главата…. Още малко остана и ще спрем да четем глупавите изказвания на този идиот който се мисли за боксьор.

  2. Найденов юли 21, 2018 10:52 pm  Отговор

    Малко прекалено силно звучи ,че Паркър бил страхливец…Но знаем си го Уайт…Преди всеки мач ги бълва едни за съперника си…

  3. Гошо юли 22, 2018 1:50 am  Отговор

    Очаквам Уайт да бъде нокаутиран скоро, не спря да бълва простотии сватбарския бияч.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *