Дилиън Уайт: Напълно съм убеден, че ако приема битката с Пулев ще го нокаутирам

В началото на миналата седмица британеца Дилиън Уайт получи уведомително писмо от IBF, че трябва да проведе финален елиминаторен двубой с Кубрат Пулев. Победата над опасния българин ще даде възможност на Уайт да проведе реванша с местния си съперник Антъни Джошуа.

Уайт е не само уверен в победата си над Пулев, но той е сигурен, че дори ще го нокаутира.

“ Това е много добра битка, но те говорят за евентуалното й провеждане в България. Какъв е смисъла от това? Рекламата, парите, зрителите, по- големите приходи, всичко е в Англия. Защо тогава трябва да се бия с него в България? Но това е битка, която определено искам. Победата ще ме превърне в задължителен претендент на IBF. Вярвам, че мога да победя Пулев. На 02 Арена, това ще бъде истинско зрелище, “ каза Уайт пред Скай Спортс.

“ Той е участвал в големи битки, добър аматьор, а в един момент той имаше възможност да стане световен шампион. Но по някаква причина нещо се обърка и той наистина не успя да разкрие потенциала си като професионалист. Вярвам, че мога да го победя. Той е отворен за леви крошета, както видяхме това по време на повечето от битките му, и при единствената си загуба от Владимир Кличко той бе разпилян от лявото кроше, а това е един от моите най- добри удари. Напълно съм убеден, че ако приема тази битка ще го нокаутирам. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
5 коментара

 1. Васил април 9, 2018 9:25 am  Отговор

  Дилиан ще яде дървото.

 2. Митко април 9, 2018 1:29 pm  Отговор

  След като нокаутира оная торба Браун много си повярва това циганче. Толкова е сигурен, че не приема мача. 🙂

 3. Иво Николов април 9, 2018 8:53 pm  Отговор

  Тоя грозник може да нокаутира Кобрата само на сън.Не е нищо повече от Чисора.Победа за Пулев по точки без да си дава много зор нашия,това е моята прогноза

  • Ivan април 9, 2018 9:56 pm  Отговор

   На О2арена точките ще идат в друга посока.
   У дома го взимаме ама няма да дойде защото го знае. Това е лошото в бокса че често на по добрият,зверският труд и лишения отиват по дяволите ,ама той живота си е такъв.

 4. Митко април 9, 2018 11:13 pm  Отговор

  Николов съгласен съм със теб, ама гледам под доста статии във този и по други сайтове едва ли не отписват Пулев. Пулев може да бъде ощетен във Англия ако е във лоша форма и мача е на кантар, а аз смятам че Пулев ще се наложи убедително, особено към по късните рундове. Може да е по дърт, но има по добро кардио от Уайт. Последните мачове Пулев беше със почти рекордно тегло, но мачовете му бяха общо взето не сериозни и можеше да си го позволи, но със Уайт ще влезе във добра форма, защото една победа му гарантира бой за световна титла.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *