Дилиън Уайт: Мразя Лукас Браун, искам да го нараня

Дилиън Уайт ще защитава “ сребърната “ си титла на WBC в тежка категория срещу Лукас Браун на 24 март на 02 Арена в Лондон.

Уайт се стреми към двубой срещу краля на WBC Дионтей Уайлдър, като крайната му цел е да завоюва титлата и да проведе голям обединителен реванш със стария си враг Антъни Джошуа.

“ Мразя Лукас Браун! , „ каза Уайт. – Не мога да дочакам да го нараня. Той каза някои лоши неща за неб и ще трябва да си плати за това. Не мисля, че той наистина искаше тази битка, защото се опитваше постоянно да променя условията. Той продължаваше да протака нещата и да говори, че ще се бие в Щатите. И когато направихме отстъпки трябваше да го чакаме още дълго време докато не даде своето съгласие. Това беше разочароващо, но най-накрая се договорихме, така че сега сме готови за битка.

Той е голям тип, който е непобеден, така че не трябва да бъде подценяван. Той притежава ударна мощ, а в тежка категория един удар може да реши всичко.

Не гледам зад гърба на Браун, съсредоточен съм върху двубоя с него. Ако не успея да го нокаутирам, няма да бъда щастлив. Планът е да победя Браун и да получа шанс да се бия за световната титла. С победата си над него, ще трябва да се превърна в задължителен претендент за световната титла – аз съм най- добре класираният в ранглистата и ще бъда повече от достоен претендент на световния шампион. Изграждам пътя си към върха, така че очаквам голяма година. „

https://i0.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/whyte-browne.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(124)

Share

коментара
1 Коментар

  1. Митко януари 12, 2018 7:30 pm  Отговор

    Двама кръчмарски бойци. Няма фаворити за мен. Браун е далеч от формата си. Дебел е и трудно подвижен. Уайт също е тромав и не притежава никакви качества освен да говори много. Общо взето ще е битката на чувалите. Вероятно срещата ще е равностойна и ще подарят победата на Уайт като домакин.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *