Дилиън Уайт: Джошуа иска да победя Уайлдър, за да проведа реванш с него

Дилиан Уайт възнамерява да отнеме колана на WBC в тежка категория от Дионтей Уайлдър, за да проведе реванш с Антъни Джошуа, който ще бъде за статута на абсолютен шампион.

Уайт и Джошуа са стари съперници, а втора битка между тях ще предизвика голям интерес във Великобритания, особено ако тази среща има такъв привкус.

“ Вижте, Ейджей иска да победя Уайлдър, а след това да се срещна с него в реванш. Това може да бъде голяма битка между двама британски шампиони. Това ще е исторически момент, който ше е по-голям, отколкото битка с Дионтей Уайлдър.

Двама британски боксьори се бият в родината си за всички колани в тежка категория. Това ще е истинска история. Бих искал да се бия с Джошуа още два-три пъти в кариерата си. Това е една от онези битки, за която винаги ще бъдем мотивирани, има специална химия тук, „ каза Уайт.

В събота в Кардиф, Уелс Антъни Джошуа победи Джоузеф Паркър с единодушно съдийско решение и стана шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория.

https://photo.boxingscene.com/uploads/whyte-wilder.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Дидо април 2, 2018 9:20 am  Отговор

    Какви небивалици говори тоя, я да види какво направи Кинг Конг в срещата с Уайлдър https://youtu.be/SyMRhMnHo2w и какво животно на ринга е вторият, къде се бута?!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *