Дилиън Уайт: Готов съм да се бия с Уайлдър в САЩ

Британският претендент в тежка категория Дилиън Уайт отдавна преследва двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър. След епичната си победа над австралиеца Лукас Браун миналия месец, Уайт отново предизвика Уайлдър на двубой във Великобритания, но американеца на този етап от кариерата си не счита, че си струва риска да се бие с опасния лондончанин. Уайт дори стигна до там да казва, че е готов да се бие с Уайлдър в САЩ.

“ Преследвам пилешките крачета от известно време, „ каза Уайт пред Скай Спортс. “ Той ме нарича нещастник, но аз съм този, който може да си позволя да му плати повече пари, за да дойде тук и да се бие с мен, отколкото той като шампион може да ми плати, за да отида в Америка. Кой тогава е нещастник, аз или той?

Той знае, че съм по петите му и искам да се бия с него. Аз направих всичко, което зависи от мен, за да получа срещата. Победих във всички необходими битки и притежавам три колана на WBC.

Всъщност аз съм временен шампион на WBC и съм готов да отида в Америка. Ако Еди Хърн дойде при мен и ми каже, че сме сключили сделка, добра сделка, ето я битката, върви в Щатите. Тогава ще отида в Щатите, за да се бия с него. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *