Дилиън Уайт: Битката с Доминик Бризийл ще бъде много по- опасна, отколкото срещу Уайлдър

“ Сребърният “ шампион на Световния Боксов Съвет ( WBC ) в тежка категория Дилиън Уайт счита, че е направил достатъчно, за да получи правото да проведе двубой със световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър. Но въпреки това той е готов да проведе елиминаторен двубой с Доминик Бризийл, ако е необходимо, за да достигне до двубой с Уайлдър.

“ Мисля, че направих достатъчно, но ако Уайлдър продължи да се държи като страхливец, тогава ще продължа да се бия. Това ще бъде експлозивна битка, но сега се намирам в добра позиция. Искам да се бия за световната титла. Но ако това не се случи и Бризийл иска да се бие и ако има смисъл от такава битка, тогава ще го направим. Познавате ме, аз никога не бягам от битка и ще се бия с всеки, “ каза Уайт пред Скай Спортс.

“ Мисля, че битката срещу Доминик Бризийл ше е по- опасна, отколкото срещу Дионтей Уайлдър, ако съм честен. Той е труден съперник, може да носи на бой и излиза да се бие. Всъщност неговите боксови умения са по- добри от тези на Дионтей Уайлдър. Уайлдър притежава малко повече мощ от него. Това е битка, която е много привлекателна стилистично за мен. Доминик Бризийл трябва да дойде на O2 Арена За него ще бъде по-добре да се бие тук, защото битката ще бъде много по- голяма. „

http://e0.365dm.com/16/06/16-9/20/dominic-breazeale-boxing-york-hall_3488393.jpg?20171006154241

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Иво Николов април 10, 2018 11:03 pm  Отговор

    Уайт е спал на течение с отвити крака.Тая грозна спаружена скарида няма да издържи 3 рунда срещу Уайлдър и вече ще е в линейката на път към болницата.

  2. Митко април 10, 2018 11:42 pm  Отговор

    По бързо ще бъде нокаутиран от колкото срещу щангиста, иначе Уайт избяга от Агит Кабайел и от Вах. Сега бяга и от Пулев. Просто не рискува срещу боксьори които могат да го разкрият. Иска добър хонорар като яде бой поне да си заслужава.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *