Дилиън Уайт: Битката с Джошуа е „мъртва“, искам да се бия с Бризил
Британския претендент в тежка категория Дилиън Уайт заяви по време на участието си в телевизонно предавне по Скай Спортс, че реваншът със световния шампион IBF, IBO, WBA (супер) и WBO Антъни Джошуа е „мъртъв“.Сега Уайт иска да проведе двубой със задължителния претендент на WBC Доминик Бризийл.

Според Уайт той ще проведе следващата си битка на 20 април на „02 Арена“ в Лондон, Англия.

„Битката с Джошуа е мъртва. Реваншът няма да се проведе в този момент, така че ще продължим напред. Добре е, че съм в положение, в което имам опции. Искахме тази битка, мисля, че и екипът на Джошуа искаше същото, но понякога преговорите се провалят. Считам, че имам определена стойност и моят принос към тази битката ще е значителен.

Преговорите са нещо трудно и феновете просто не са запознати с всички подробности. Продължаваме напред. Аз ще се бия на 20 април на „02 Арена“ с Доминик Бризил, Александър Поветкин или Луис Ортис.

Нека да видим какво ще ми предложи Еди Хърн в следващите няколко дни. Искам да се бия с Бризил, защото той е едър, има само едно поражение и е задължителен претендент за титлата на WBC. Въпреки че заемам първа позиция в ранглистата почти от две години, а той е на трета, той е задължителен претендент. Не го разбирам. Искаме да изясним тази ситуация веднъж и завинаги,“ каза Уайт.

10 коментара

 1. Бандит февруари 3, 2019 11:17 am  Отговор

  Уайт ще се справи с кйто и да е от 3 мата, може би най голям зор ще види срещу Поветкин въпреки че той издиша след средата на мача

 2. Пламен февруари 3, 2019 12:22 pm  Отговор

  Аз бих фаворитизирал Уайт само срещу Бризийл.

 3. Иво февруари 3, 2019 1:25 pm  Отговор

  Пак иска Ортиз и като се съгласят ще се откаже… Бризил доколкото си спомням не искаше да се бие в Англия с него но при добра цена може да продаде претендентското място

 4. Пламен февруари 3, 2019 1:42 pm  Отговор

  Ортис дори последния път беше готов да отмени мача си на първи декември и да се бие с Уайт, който пак го предизвикваше, мислейки, че като има уговорен мач е идеалния момент да го направи. И после пак като малко куче, което само джавка..
  Но ще победи Бризийл. Той добре си преценява шансовете.

 5. Митко февруари 3, 2019 2:13 pm  Отговор

  Има най големи шансове срещу Бризил за това иска със него да се бие със другите двама просто си прави реклама, пък и Бризил е задължителен претендент. За какво да рискува срещу другите…

  • ludmil февруари 3, 2019 3:12 pm  Отговор

   Съгласен съм.. Реално Уайт може да свали два заека.. Да е задължителен претендент в две версии:)) А битки на Уайт срещу Джошуа или Уайлдър=Фюри ще се големи в Англия. И Най-важното е да си направи реклама. Сега ще обрисуват Бризийл така, че ще изкарат едва ли не, че Уайлдър е решил да се бие с Фюри, за да избегне двубой с него:)))

 6. Иво февруари 3, 2019 2:26 pm  Отговор

  Бризил има шанса на нокаутьора това телеле удря здраво но Уайт ще боксира умно и към края като се умори най вероятно ще го нокаутира.

  Победителя от Уайлдър Фщри ще играе сУайт а Джошуа с Пулев в края на годината най вероятно

 7. Бандит февруари 3, 2019 5:22 pm  Отговор

  Уайт е в топ 3 знам че не ви се вярва ама нека да мине време и ще видите

 8. Митко февруари 3, 2019 6:29 pm  Отговор

  Аз очаквах от Уайт да се бие разумно и срещу Чисора, но не стана. Не вярвам и срещу Бризил да стане. Онова теле е едро габаритно и играта от дистанция със леви прави няма да стане от страна на Уайт. Бризил него е страх да поема и да хвърля удари, тъй че може и Уайт да заспи. Бризил що годе държи на бой и да падне във нокдаун вероятно ще се изправи и ще продължи да мята бомби. Показа го срещу Изу Угонох.

 9. Иво февруари 3, 2019 6:40 pm  Отговор

  Бризил е зле технически срещу него Уайт ще може да пази дистанция и да вкара удари без да получава много абе ще затвърди мястото си в топ 3 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *