Дилиън Уайт: Антъни Джошуа говори глупости, реванша ще бъде съвсем различна история
Дилиън Уайт заяви, че Антъни Джошуа просто изглежда агресивен и обеща да разкрие слабите места на съперника си в реванш. Следващата седмица британския боксьор ще дебютира пред американска публика в двубой срещу Малкълм Тан, който ще се проведе в картата на срещата Крауфорд – Индонго.

Уайт иска да спечели световната титла и да си отмъсти на Джошуа, който също се интересува от реванш, заради загубата с нокаут от 2015.“ Антъни Джошуа казва много глупости. Той се опитва да се прави на зъл, агресивен човек, но в действителност Джошуа не е такъв. Най-ужасяващо нещо в спорта е, когато за теб се говори малко, но името ми се споменава от най-добрите в тежка категория. Джошуа е световен шампион и той говори за мен, за мен това е голяма чест. Нашият реванш ще бъде съвсем различна история. Той показа, че е уязвим, когато върху него се оказва натиск.

Когато той е атакуван става много по-лесно. Струва ми се, сега съм готов за големите битки. Всеки си мисли, че тези момчета са богове и са непобедими, но това не е така. Абсолютно нормално е за тежка категория, че в някакъв момент в кариерата си, всеки боксьор пада на платнището, „ – каза Уайт.

Дилиън Уайт не е изненадан от факта, че Владимир Кличко свали в нокдаун Антъни Джошуа. Това само потвърждава думите на британеца.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *