Дибела: Джошуа беше наранен, разлепи лепенката си сам, за да си почине
Промоутъра Лу Дибела, който представлява интересите на шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър не е останал впечатлен от представянето на Антъни Джошуа при победата му над Джоузеф Паркър.

Миналата събота Джошуа добави титлата на WBO към своите титли на WBA ( супер ), IBF и IBO след като победи по точки Паркър.Дибела критикува Джошуа за момента, в който той сам разлепи лепенката на една от ръкавиците си и каза на рефера временно да спре мача – заради което рефера беше подложен на сериозна критика.

“ Въпреки че Джошуа печелеше, видях един боксьор, който не искаше да рискува и да влезе в открита битка, „ каза Дибела. “ – Паркър има добър джеб, той е добър боксьор, много по-добър, отколкото много си мислеха, но той не е нокаутьор. И в същото време Антъни Джошуа не рискува да се бие.

Всъщност видях Джошуа да бъде наранен от Паркър, а след това разлепи лепенката си, за да има повече време да се възстанови. Ако съм честен, заради това загубих малко от уважението си към него. “

Дибела заяви, че екипа на Джошуа се страхува да го изправи в битка срещу непредвидимия Уайлдър, а заради това започва да се страхува и самия Джошуа.

“ Когато всички около вас се страхуват, тогава и вие, волю-неволю, започвате да се страхувате,“ – каза Дибела пред The Express.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-parker-fight%20(23).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Митко април 6, 2018 12:56 pm  Отговор

    Това не е първия му тарикатски номер. Срещу Клинча и гумата изплю. 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *