Джо Ханкс: Имам опит, ще се чувствам комфортно в битката срещу Джо Джойс

Джо Ханкс ще се завърне на ринга на 1 декември в картата на шампионската битка в тежка категория между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Ханкс ще проведе двубой срещу сребърният медалист от Олимпийските игри в Рио Де Жанейро през 2016 г. Джо Джойс.

Ханкс се смяташе за една от големите надежди е тежка категория, преди да загуби от Анди Руиз младши и Дерик Роси. След това „Бъдещето“ се оттегли от бокса за три години и половина, но се върна и постигна две победи.

Сега Ханкс може да се върне в микса и той разглежда битката срещу Джойс като отлична възможност да изпълни плановете си.

“ Чувството е неописуемо да се върна в микса и да се изправя срещу най- добрите боксьори в тежка категория, „ каза Ханкс

“ Аз ще донеса бързина, атлетизъм и ударна мощ в тази битка. Притежавам голям опит от спарингите срещу момчета като Дионтей Уайлдър и Владимир Кличко. Затова ще се чувствам комфортно срещу боксьор като Джо Джойс. Сега живея в Ел Ей и този двубой ще бъде като да се бия в задния си двор. Ще се чувствам добре в навечерието на битката. “

https://i2.wp.com/www.ringnews24.com/wp-content/uploads/2016/10/Joe-Hanks.jpg?w=598&ssl=1
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(105)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *