Джо Роган: Хабиб трябва да се бие с Тони Фъргюсън, а не с Макгрегър
Джо Роган разбира, защо въз основа на продадените платени събития, UFC може да организира реванш между шампиона на организацията в лека категория Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър, но предпочита Тони Фъргюсън да получи шанс да се бие за титлата.“ Водят се преговори за реванше между Конор и Хабиб само защото ще бъде фантастичен мач от финансово естество, нали? Но когато се вгледате в тяхната битка, ще видите, че Хабиб постигна убедителна победа. Конър се представи дорбе само в един рунд – третият, но във всички други рундове Нурмагомедов доминираше.

Хабиб повали Конър във втория рунд и го спука от бой в четвъртия. Макгрегър се представи добре в третия рунд, защото той премина в стойка, но Конър не го спечели с явно превъзходство и не нарани сериозно Хабиб.

Струва ми се, че можете да представите аргумента, че Конър се върна, след като загуби от Нейт Диаз и му взе реванш. Конър беше хванал ръжда, той не беше влизал в клетката от две години, а сега ще се върне, така че нека да направим реванш. И от финансова гледна точка това ще бъде най-голямата битка на всички времена. Те казват, че са продали повече от 2,4 милиона платени събития, това е просто лудост. Разбирам защо искат да проведат втора битка.

Но лично аз не се интересувам от такъв двубой, искам да видя двубой между Хабиб и Тони, „ каза Роган.

https://i0.wp.com/www.mmanews.com/wp-content/uploads/2018/10/oie_lF4FUT90XiRZ.jpg?w=711&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *