Джо Роган: Битката между Дерик Люис и Франсис Нгану е най- лошата в тежка категория

Джо Роган сподели мнението си за странното ко-основно събитие на турнира UFC 226, в което Дерик Люис победи в скучен двубой бившия претендент за титлата в тежка категория Франсис Нгану. Бойците почти счупиха антирекорда за най- малко нанесени удари.

“ Този двубой ще бъде запомнен за дълго време, защото това е най-лошата битка в тежка категория, която някога съм виждал. Наистина е най- лошата. Тази среща е на второ място в класацията за най- малко нанесени удари в цялата история, защото първо място се заема от срещата между Йенс Пулвер и Жоао Роге, която се проведе на UFC 13 или нещо подобно. Дори не помня кога се е провел този двубой, но определено заема първа позиция, защото в него бяха нанесени 22 удара за 3 рунда, а в тази битка бяха нанесени 23 удара за 3 рунда. Пич, това беше лудост. Франсис Нгану направи изявление, в което казва, че се е страхувал да не му се случи същото, като в предишната му битка със Стипе Миочич. Той беше бит, не го очакваше. Мислеше си, че е свиреп, но загуби, “ – каза Роган.

https://i0.wp.com/images.performgroup.com/di/library/sportal_com_au/59/48/-lewis-ngannou_uiga1wtpfnzr1rlr47ixd03pd.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(36)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *