Джо Джойс продължава да очаква двубой с Дерек Чисора

В началото на този месец Дейвид Хей, промоутър на Джо Джойс, предложи на Дерек Чисора да проведе двубой с неговия боксьор. Чисора изрази желание да приеме предложението, ако офертата е подходяща.

Мениджърът на Джойс Сам Джоунс изясни какво се случва: “ Дерек Чисора получи оферта за огромна сума пари – повече от това, което му е било предложено да се бие за европейската титла с Агит Кабайел. Но той спи зимен сън.

Ако аз бях на мястото на Чисора, също нямаше да приема битката. Той знае, че това ще свърши много зле за него. Това евентуално може да бъде последната битка в неговата кариера. За предложената сума той би трябвало да приеме офертата веднага, защото това са наистина добри пари. Той публично каза, че ако парите са добри, той ще се бие с Джо – парите са добри, но няма следа от Чисора.

Дерек е корав тип, той добре представя бокса, но ако той се бие с Джо – това ще свърши много зле за него. Джо ще го нокаутира, той няма да вземе и един рунд, да не говорим да победи.

Много е трудно да организираме битка на Джо, защото той е опасен боксьор и никой не иска да се бие с него. Ник Уеб отказа да направи това, Но на 5 май Джо ще проведе двубой срещу съперник от световна класа, това е сигурно. Ще го качиме на голямата сцена. „

Джо Джойс ще проведе следващият си двубой на 5 май на 02 Арена в Лондон, Англия в картата на реванша между Тони Белю и Дейвид Хей.
https://i0.wp.com/www.worldboxingnews.net/images/chisora-haye-joyce.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(105)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *