Джошуа Буатси е готов да се бие с Антъни Ярд
Бронзовият медалист от Олимпийските игри в Рио Де Жанейро през 2016 Джошуа Буатси (6-0, 4 KO) е готов да вдигне нивото си на опозиция, като целта му е двубой с Антъни Ярд (15-0, 14 KO), който притежава Европейската титла на WBO в лека тежка категория.

Буатси притежава повече опит при аматьорите, докато Ярд има предимство при професионалистите.“ Публиката иска да се срещна с Ярд. Това е битка, която желаят феновете, и която аз искам. Страхотно е, че всички се интересуват, има вълнение. Знам, че тази среща интригува и привлича вниманието на феновете, така че нека го направим!

И двамата се представихме добре в предишните си битки и сигнахме далеч. Би било чудесно да се тестваме и да видим кой ще остане и кой ще стигне до върха. Времето за тази битка настъпи, така че Буатси идва за теб. Погледнете какво се случи с евентуалната битка между Кел Брук и Амир Кан. Хората чакат тази битка от години, но тя все още не се е провела. Не бих искал това да се случи с нас.

Мисля, че ако тази седмица бъде обявена битката Кан-Брук, публиката просто ще се побърка и ще я очаква с нетърпение. Аз и екипът ми може просто да се обърнем към екипа на Ярд и да решум дали трябва да се срещнем сега или да го отложим. Той е от Лондон, така че това ще бъде един вид местна конфронтация, което ще прибави пламък! Е, аз съм просто ще доволен от възможността да се бия с такава добра надежда, „ каза Буатси.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-buatsi-mayweather_1.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *