Джоузеф Паркър се надява да стане двукратен световен шампион в тежка категория
Бившият световен шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър ще проведе следващия си двубой на 15 декември в Крайстчърч, Нова Зеландия. Неговият опонент ще бъде обявен впоследствие.

Паркър се надява на победа с нокаут.26 годишният новозеландец позагуби от позициите си след последните си две поражения от Антъни Джошуа и Дилиън Уайт, но той е решен да се върне сред най- добрите в дивизията.

“ Има много спортисти и отбори, чиито кариери са белязяни от възходи и падения, „ каза Джоузеф Паркър пред Newshub. Те винаги ще се ползват с подкрепата на феновете, но ще има и такива, които винаги ще се съмняват в тях.

Искам да стана двукратен световен шампион в тежка категория като най- великите и да накарам Нова Зеландия и Самоа да се гордеят с мен. Ще се опитам да го направя и се надявам, че всички ще ме подкрепят.

Не съм побеждавал с нокаут отдавна, но се боксирах с най- добрите, така че ще бъде добре за мен да постигна нокаут в предстоящата си битка. Надявам се, че ще се срещна със съперник, който ще дойде да се бие и ще окаже сериозна съпротива. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Митко октомври 14, 2018 3:52 pm  Отговор

    Ако се оваканти някой пояс. 🙂 Все пак има шансове и срещу пенсионера Фрес Окендо

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *