Джоузеф Паркър отхвърли призивите да разтрогне с екипа си

През последните няколко седмици много специалисти призоваваха Джоузеф Паркър да прекрати отношенията си с настоящия си екип – и да наеме нов промоутър и треньор.

Кариерата на Паркър се ръководи от Дейвид Хигинс от Duco Events, а боксьорът тренира с Кевин Бари.

През 2018 г. Паркър претърпя две загуби и дори преди тези поражения той не изглеждаше зрелищно по време на последните защити на своята титла на WBO в тежка категория.

Някои от неговите фенове и експерти биха искали Паркър да направи някои големи промени. Но новозеландеца остава лоялен и няма намерение да прекратява работата си с настоящия си екип.

“ Радвам се, че имам такъв силен екип. Ако не бяха те, нямаше да бъда в позицията, в която се намирам в момента. Уважавам мнението на всички, но не бих казал на хората да променят това или онова, когато се случи нещо.

Битката с Уайт се развиваше добре, изпълнявах игровия план за срещата до момента, в който не си ударихме главите и той не ми се нахвърли. Той е много мощен и корав боксьор. Бихме се радвали на възможността да проведем реванш във Великобритания в бъдеще. В момента обсъждаме следващия си ход, но това беше една вълнуваща битка и мисля, че много хора биха искали да я видят отново. Бихме се радвали да се бием във Великобритания. Нещата се случват по някаква причина и въпреки че загубих две поредни срещи, бих искал да отида там и да се бия отново. Обичам да се боксирам там, а и добре ни приемат. „

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/whyte-parker%20(16).jpg?w=598&ssl=1
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(119)

Share

коментара
1 Коментар

  1. Гошо август 11, 2018 9:16 pm  Отговор

    Ами тогава ще последва кариерата на Туа, само че с по-малко нокаути в статистиката си.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *