Джоузеф Паркър няма да прави промени в екипа си
Бившият световен шампион на WBO в тежка категория новозеландеца Джоузеф Паркър няма да прави промени в екипа си, въпреки загубата от британеца Антъни Джошуа. Редица специалисти в родината на Паркър Нова Зеландия изразиха мнението, че той трябва да направи промени в своя ъгъл, но бившият шампион не вижда смисъл от това.

“ Много хора ми казаха, ‘ ти загуби битката и трябва да смениш своя треньор, промоутър, всички. ‘ Но тези хора забравят, че всеки шампион е преминал през загуба, Владимир Кличко имаше три, Ленъкс Люис – две. Какъв е смисълът да прекратя сътрудничеството си с тези хора и да търся други? Вярвам в моя екип и се доверявам напълно на всеки един от тях. Лично аз мисля, че ние просто трябва да работим по-усилено и да продължим напред.Не бих излязъл на ринга на 31 март в Кардиф срещу Антъни Джошуа без промоутъра си Дейвид Хигинс и треньора Кевин Бари. Разочарован съм, че ми дават такъв съвет. Моят екип свърши чудесна работа и заслужава уважение, затова спрете да критикувате тези хора. Няма да споря или да доказвам нищо, но ще повторя отново – без тях аз не бих постигнал всичко това, “ каза Паркър.

На 31 март на „Принсипалити стейдиъм“ в Кардиф, Уелс Антъни Джошуа победи Джоузеф Паркър по- точки и добави титлата на WBO към своите на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория.

https://fightnews.info/img/pages/37355_resize(602-602-4).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Про - боксер април 17, 2018 12:20 pm  Отговор

    Оказа им подкрепа браво!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *