Джоузеф Паркър няма да оспорва резултатът от битката с Дилиън Уайт
От щаба на бившия шампион в тежка категория WBO Джоузеф Паркър няма да обжалват резултатът от битката с Дилиън Уайт. Въпреки че според промоутъра на новозеландеца Дейвид Хигинс, те имат причина да го направят. Вместо това Паркър планира да проведе двубой до края на годината, а след това ще се опита да проведе реванш с Уайт или да се бие с друг боксьор, класиран високо в ранглистата.

Хигинс заяви в интервю за „Скай Спортс“, че ударът с глава, който Уайт нанесе на Паркър във втория рунд е довел не само до несъществуващ нокдаун, но и до мозъчно сътресение.“ Мисля, че имаме основание да обжалваме според правилата на WBO, но няма да го направим, “ заяви промоутърът. “ Ако ни предложат реванш с Дилиън Уайт, ще го приемем. Не знам дали Дилиън е готов за реванш. В крайна сметка, той разбира, че дори със сътресение Паркър почти го беше нокаутирал в края на битката. Той със сигурност осъзнава колко е голям риска. „

Хигинс заяви, че е обсъдил ситуацията с промоутъра на Уайт Еди Хърн и планира Паркър отново да се боксира във Великобритания, както и да участва в една от гала-вечерите, които Хърн ще проведе в Щатите през следващата година.

“ Еди и аз сме на мнение, че репутацията на Паркър не беше сериозно засегната от загубата, защото той успя да обърне хода на битката и почти я спечели. След като се възстанови, той отново ще бъде сред лидерите в дивизията. Надявам се, че скоро ще се върнем, „ каза Хигинс.

https://photo.boxingscene.com/uploads/whyte-parker%20(4)_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *