Джоузеф Паркър може да се “ възползва от слабостите “ в играта на Антъни Джошуа
Световният шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър заяви, че може да “ открие и да се възползва от слабостите “ в играта на Антъни Джошуа в обединителен двубой.

Паркър защити титлата си, като победи Хюи Фюри след междинно съдийско решение в Манчестър снощи и обяви след двубоя, че е готов да се изправи срещу “ всеки съперник и навсякъде “ .Световният шампион на WBA, IBF и IBO 27 годишният британец Джошуа е “ златната гъска “ в тежка категория, според треньора на новозеландеца.

А 25-годишният Паркър каза: “ Чувствам, че имам по-добро движение. „

Той добави: “ Антъни Джошуа притежава ударна мощ и е добър шампион, но ако се бия с него, мога да открия слабостите в играта му и да се възползвам от тях.“

Промоутърът на Паркър, Дейвид Хигинс, заяви, че промоутърът на Джошуа Еди Хърн вече “ е влязъл в контакт “ – и смята, че има вероятност обединителен двубой да се проведе през лятото.

“ Той иска да обедини титлите, както и ние „, каза Хигинс.

Треньора Кевин Бари каза, че Паркър е преодолял боксьорът с “ най- неудобен “ стил в дивизията като е победил Фюри, опонент, когото не е искал за своя подопечен.

“ Антъни Джошуа е златната гъска в дивизията и ние искаме двубой с него – каза Бари. “ Стилът на Джошуа е идеален за Паркър и ние ще бъдем много развълнувани, когато настъпи този ден.“

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Митко септември 24, 2017 1:25 pm  Отговор

    Паркър ще му е по лесен противник и от Пулев, защото ще се впусне във размяна на удари и ще заспи бързо.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *