Джоузеф Паркър може да се бие с Тайсън Фюри на “ Олд Трафорд “ , ако не се бие с Антъни Джошуа
Джоузеф Паркър вече е получил предложение да проведе обединителен двубой с Антъни Джошуа през следващото лято, според неговия промоутър.

Паркър запази титлата си на WBO в Манчестър снощи след победа с междинно съдийско решение над Хюи Фюри, решение, което разгневи лагера на британския боксьор.Новозеландеца обаче едва ли се интересува от това, и сега се опитва да проведе още една голяма битка във Великобритания, след като победи още при първото си посещение.

Неговият промоутър Дейвид Хигинс заяви, че от лагера на Джошуа вече са влезли във връзка за възможността двамата боксьори да се изправят срещу друг.

“ Ако битка с Джошуа продаде 100 000 билета – което би се случило, тогава обединителния двубой бихме искали да се проведе през лятото в Англия, най- вероятно през юли, “ каза Хигинс в съблекалнята на Паркър снощи.

“ Мисля, че има смисъл от това, стига и двамата боксьори да продължават да побеждават. Еди Хърн се свърза с нас и ни направи това предложение. Ние искаме Джоузеф да продължи да бъде активен на ринга, тази задължителна защита отне много време. Бихме искали той да се бие малко по-често. Ние имаме желание Джоузеф да провед още един двубой до края на годината и има някои добри възможности това да се случи в Япония или Съединените щати. Но също така има вариант да проведе двубой в Нова Зеландия или Самоа.

А след това можем да се срещнем с победителя от двубоя Хей – Белю или с Джошуа. Ако Тайсън Фъри се върне на ринга, а с Еди не се разберем, тогава можем да проведем на “ Олд Трафорд “ двубой с Тайсън Фъри. „

Бившият шампион в тежка категория Фюри беше снощи край ринга и нарече Паркър нещастник след съдийското решение срещу братовчед му.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *