Джоузеф Паркър може да проведе следващата защита на титлата в Япония
Дейвид Хигинс, представляващ интересите на световният шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър, заяви, че клиентът му може да проведе следващата защитата на титлата си в Япония или САЩ. Очевидно това ще стане през декември 2017 г. или първото тримесечие на 2018 г.

Според предварителната информация, ако битката се проведе в Япония, съперникът ще бъде 31-годишният Киотаро Фуджимото. Този двубой е интересен за екипа на Паркър главно от финансова гледна точка, защото никой друг японец не се е бил за титлата в тежка категория. И това означава, че е възможно да се организира мащабно събитие в Токио.

“ Пред нас са отворени всички врати, защото сега имаме доброволна защита на титлата, а не задължителна. Ние можем да преговаряме с няколко противници при нашите условия. Ние с Кевин Бари обмисляме възможността за провеждане на защитата в Япония, защото нито един японски боксьор не се е бил за световната титла в тежка категория в Токио, освен това имаме промо- партньор в лицето на Боб Аръм в САЩ „
, каза Хигинс.Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *