Джоузеф Паркър е изцяло фокусиран върху предстоящия си двубой срещу Анди Руиз младши

Поставения под # 1 в ранглистата на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър е изцяло концентриран върху предстоящия си шампионски двубой за титлата на WBO в тежка категория срещу Анди Руиз младши. Въпреки че все още няма потвърждение на това дали мача ще се проведе в Нова Зеландия или в Щатите.

Промоутъра от Duco Event Дейвид Хигинс заяви: Разговарях с Джоузеф и той ми каза, че това е най- добрият лагер, който е имал до момента. Той е изцяло концентриран върху мача и не се притеснява от нищо.

Джоузеф Паркър е много силен психически, това е едно от силните му качества. Той просто се интересува от това как да се подготви по- добре в залата.

Ние се надяваме този мач да се проведе в Нова Зеландия, което ще даде голямо предимство на Джоузеф. Но в крайна сметка ние имаме финансови отговорности, все пак това е голямо събитие.

Джоузеф знае, че на 100 процента ще се бие с Анди Руиз. Той знае, че на 100 процента ще се бият в рамките на три – четири месеца. И най- важното нещо е, че той знае, че ще се боксира на ринг с размери 6, 1 м x 6, 1 м, независимо от това къде ще се проведе срещата. Джоузеф тренира много здраво. „

parker
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.