Джоузеф Паркър е доволен от тренировъчния лагер и продължава с подготовката за двубоя срещу Джошуа
Световният шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър е доволен от начина по- който протича неговата подготовка за двубоя срещу Антъни Джошуа и продължава интензивни тренировки.

“ Тренировъчният лагер протича наистина добре. Всичко е по- план. Имаме отлична система и страхотен игрови план за двубоя. Всичко е наред, всички са щастливи, просто трябва да се потопя в работата и да се подготвя за 31 март, „ каза Паркър пред Скай Спортс от тренировъчен лагер в Лас Вегас.Кевин Бари, треньор на Паркър каза, че новозеландеца отделя много време на тичането, за да повиши своята издръжливост.

“ Джоузеф обича да тича. Това е нещо, което винаги сме правили в петте години от нашето сътрудничество. Почти всяка сутрин Джо се събужда в 5:00, хапва малко плодове и в 5:30 започва да тича. Тази сутрин той направи кратка серия от около три мили. Обикновено Джоузеф тича пет, но днес той промени това и тича както в класически стил, така и назад, настрани.


Битката с Антъни Джошуа беше неизбежна и е страхотно, че ще се проведе на такава голяма сцена. Това е първата обединителна битка през последните осем години. Знам, че Джошуа приема тази борба много сериозно, както винаги прави. Джоузеф Паркър, от своя страна, се готви на максимум на тази битка, “
– каза Бари.

https://fightnews.info/img/pages/34430_resize(602-602-4).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *