Джоузеф Паркър: Тайсън Фюри ще пожелае да се реваншира за Хюи, ако го победя

Световният шампион на WBO в тежка категория новозеландеца Джоузеф Паркър ( 22 – 0, 18 КО ) заяви в интервю за Live Fight, че в случай на победа над британеца Хюи Фюри ( 20 – 0, 10 КО ) в предстоящия двубой между двамата, който ще се проведе на 6 май, той ще бъде готов да се бие с братовчеда на Хюи – Тайсън Фюри ( 25 – 0, 18 КО ).

“ Хюи е по- висок от мен, а ръцете му са по- дълги, така че аз ще трябва да окажа натиск върху него и постоянно да променям посоката на атаката си, да работя в тялото и и главата му. Хюи в момента се намира в подобно положение, в което Тайсън се намираше, когато направи невъзможното, за да победи Владимир Кличко. Затова и в неговия лагер са напълно уверени, че те могат да го направят отново.

Ако победя Хюи, мисля, че Тайсън ще пожелае да се върне и да се опита да вземе реванш. Освен това, той ще иска да си върне титлата, която преди притежаваше. Изпитвам голямо уважение към Тайсън Фюри, защото той победи доминиращия шампион и внесе интрига в тежка категория, „ – каза Джоузеф Паркер.

=============================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(74)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *