Джоузеф Паркър: Тайсън Фюри отвори вратата за всички нас с победата си над Кличко

Въпреки че новозеландеца Джоузеф Паркър е насочил цялото си внимание върху предстоящия двубой срещу британеца Антъни Джошуа, той се надява, че сънародникът на Джошуа Тайсън Фюри скоро ще се върне на ринга.

Паркър спечели колана на WBO, след като Фюри го оваканти през октомври 2016 г., докато се бореше с депресията и наркотичната си зависимост.

Фюри изпраща редовни послания в подкрепа на Паркър, а новозеландеца не забравя ролята, която британеца е изиграл при неговия триумф с титлата.

“ Тайсън Фюри е причината да получа възможността да се бия за титлата. Той победи Владимир Кличко, когото никой не можеше да го победи. Той отвори вратата за нас, която Кличко беше заключил дълго време. Боксът е достатъчно пуст без Тайсън, и когато той се върне тежка категория ще живне още повече.

Хората като цяло виждат лошата страна на Тайсън. Всеки прави грешки и преживява трудни моменти, но той е страхотен човек. Ние познаваме истинския Тайсън, „
каза Паркър.

Тайсън Фюри очаква да се върне на ринга в края на май или началото на юни.

Джоузеф Паркър ще проведе обединителен двубой със световния шампион на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа на 31 март на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/fury-parker.jpg?w=598&ssl=1
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(154)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *