Джоузеф Паркър: Дилиън Уайт удря по- силно от Антъни Джошуа
Джоузеф Паркър твърди, че Дилиън Уайт удря „по- силно“ от Антъни Джошуа.Паркър отговори изненадващо на въпроса кой удря по силно измежду Джошуа и Уайт.

Джоузеф Паркър загуби световната си титла на WBO в обеденителен двубой от шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа миналия март преди да бъде победе в равностоен двубой от Дилиън Уайт през лятото.

„Кой удря по-силно? Дилиън ме повали в нокдаун,“ каза Паркър пред talkSPORT Fight Night, „Така че, разбира се, той удря много по- силно от Джошуа. Дилиън Уайт ме нарани на няколко пъти в битката, но аз продължавах да се бия. Джошуа не успя да ме намери с тежки удари, затова бих казал, че Дилиън Уайт удря по- силно.“

„Мисля, че в момента в тежка категория е изключително вълнуващо. С толкова много различни и добри боксьори, има толкова много битки, които могат да бъдат организирани. Мисля, че това е просто вълнуващо за феновете. Знам, че има много хора, които искат Джошуа да се бие с този или онзи боксьор, но в крайна сметка той решава с кого да се срещне. Той е на върха в тежка категория и той определя правилата.“

Джоузеф Паркър най-вероятно ще проведе следващия си двубой срещу Дерек Чисора на 20 април на „О2 Арена“ в Лондон, Англия.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *