Джоузеф Паркър: Джошуа има клауза за реванш, аз нямам нужда от такава

Световният шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър твърди, че се нуждае само от един опит за да победи шампиона на WBA ( супер ), IBF и IBO Антъни Джошуа.

В договорът е включена клауза за реванш в случай на успех на Паркър, но при победа на британеца втори битка не е предвидена.

“ Чувствам, че стила на Джошуа е перфектен за мен, така че аз исках тази среща. Мисля, че ако успеем да реализираме плана, аз ще напусна ринга като победител. Аз съм готов за дванадесет рунда, но ако успея да го ударя добре, Джошуа ще падне на платнището. Дори в случаи на съпротива от негова страна, аз ще продължа да го преследвам, докато не достигна целта си.

Преди това се биехме на по-малки арени, пред не повече от 20 000 зрители, но това е просто още една битка. Ако се отнасяме към това просто като поредната битка, всичко ще бъде наред. В случай на победа ще седнем с екипа и ще обсъдим кои възможности за продължаване на кариерата за нас са най- добри, особено от материална гледна точка. В договра на Джошуа има клауза за реванш, в моя – не, нямам нужда от такава. Всичко, от което се нуждая, е възможност да се изява и да се представя добре, “ каза Паркър.

Срещата между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще се проведе тази събота на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

https://fightnews.info/img/pages/36405_resize(602-602-4).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *