Джоузеф Паркър: Двубоят с Дилиън Уайт е „50 на 50“
Бившият световен шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър счита, че в предстоящият му двубой срещу Дилиън Уайт, който ще се проведе 28 юли в О2 Арена в Лондон, шансовете са изравнени.

Двамата боксьори имат загуба от Антъни Джошуа, с разликата, че Паркър изкара пълната дистанция, докато Уайт беше нокаутиран в седмия рунд.“ Трябва наистина да гледате реално на нещата, Уайт беше нокаутиран, а аз изкарах пълната дистанция срещу Джошуа. Стиловете правят битката и всеки мач е различен, така че всичко може да се случи. Всеки пита, а ти сигурен ли си, че сега ще изкараш всичките дванадесет рунда, но не става така. Трябва да се съсредоточите върху съперника, който е пред вас, а не върху предишния си съперник.

Очаквам с нетърпение тази битка. Аз ще бъда на ринга с боксьор, който е с по-голям разтег от моя, но аз искам да отида там и да си свърша работата. Мисля, че това ще бъде експлозивен двубой и също така мисля, че шансовете са 50 на 50. Ние сме млади и всеки от нас има за цел да стане световен шампион, “ каза Паркър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/whyte-parker%20(10).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Митко юни 14, 2018 2:39 am  Отговор

    Може да е със по дълги ръце Уайт, но е тромав без техника и кардио. Височината им е идентична тъй че не виждам проблеми във скъсяването на дистанцията.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *