Джоузеф Паркър: В очите на Хюи Фюри видях страх

Световният шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър е убеден, че Хюи Фюри е уплашен и ще избере предпазлива тактика в битката, която ще се проведе на 23 септември в Манчестър. Фюри обвини Паркър, че гледа зад предстоящата срещата, но роденият в Нова Зеландия боксьор, опроверга подобно твърдение.

“ Очаквам, че Хюй ще се придвижва на ринга и ще трябва да го преследван. Хюи мисли, че гледам зад срещата на 23- ти септември. Той сериозно се заблуждава. Сега моята цел е главата на Хюи. Добре е, че си вярвам, но на прескоференцията очите му го издадоха. Те разказаха напълно различна история, Хюи се притеснени и не може да го скрие.

Още веднъж ще повтаря, че не гледам след 23 септември, а на 100% съм фокусиран върху битката в Манчестър. Няма да има големи битки в кариерата ми, ако не постигна победа над Хюи Фюри, „ каза Паркър.

Между другото наскоро бе съобщено, че екипа на Хюи Фюри и Дейвид Хей са се разбра за двубой. Което изненада братовчед му Тайсън. Затова не е ясно кой гледа зад гърба на бъдещия си опонент, Джоузеф Паркър, за които това ще бъде демонстративна битка в Европа или Хюи Фюри.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(116)

Share

коментара
1 Коментар

  1. Иво август 5, 2017 10:41 pm  Отговор

    то ако не беше дриснал щеше да се бие в Нова Заландия

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *