Джоузеф Паркър: Антъни Джошуа има клауза за реванш, аз не нуждая от такава
Джоузеф Паркър ще взема за двубоя срещу Антъни Джошуа около $ 9,6 милиона, и ако победи, ще получи за реванша още по-благоприятни условия.

На пресконференцията във вторник новозеландеца изглеждаше напълно невъзмутим, като каза, че два пъти ще победи Джошуа и след това ще продължи напред.“ Джошуа в договора си има клауза за реванш, така че ако го победя аз няма да се нуждая от тази опция. Ние сме доволни от сделката, те са доволни от сделката. Всичко вече приключи и сега остава само да чакаме битката. Всички договори са вече подписани, достатъчно разговори. Очаквам с нетърпение 31 март, това е вълнуващо време за мен.

Ще вляза в битката с Антъни Джошуа в най-добрата ми форма. Ако успея да спечеля с нокаут, ще се радвам. Но когато сте твърде съсредоточени върху ранната победа, тя никога не идва. Просто знам, че разполагам с достатъчно ударна мощ, за да го нокаутирам, „ каза Паркър.

Срещата между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър, в която ще бъдат заложени световните титли на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO ще се проведе на 31 март на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

http://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-parker%20(17).jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *