Джоузеф Паркър: Ако не нокаутирам Хюи Фюри, тогава ще го победя по- точки
Световният шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър сподели, че вече е започнал тренировъчния си лагер за своя двубой срещу британеца Хюи Фюри, който ще се проведе на 23 септември в Манчестър, а освен това новозеландеца призна, че ще присъства на “ разгряващия “ двубой на бъдещия си опонент, който тази събота ще се боксира в Лондон.

“ Ще се подготвя точно както и за предишните си срещи – каза Паркър. – Знам, че има хора, които се съмняват в моята победа, но в тази битка ще се бия аз. Нека всички да говорят по-малко и да се опитат да спечелят поне една среща. Няма да ви кажа какво ще направя. Но ако не нокаутирам Фюри, ще спечеля по точки. „Действията на противника си в “ бойни “ условия Паркър ще може да види тази събота – новозеландеца ще присъства на “ разгряващия “ двубой на Фюри на 8 юли.

“ Ние ще го изучаваме, ще го гледаме и ще го видим как работи в действие, ще анализираме неговите силни и слаби страни. Фюри се движи много, чувства добре на ринга и на дистанция. Аз трябва да го гоня, да го удрям в тялото, а след това ще се надявам да “ намеря “ и брадичката му. “

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *