Джоузеф Паркър: Аз съм най- бързият боксьор в тежка категория

Новозеландския претендент в тежка категория Джоузеф Паркър ( 21 – 0, 18 КО ) коментира изказането на легендарния промоутър Боб Аръм, който преди седмица заяви, че бъдещия съперник на Паркър, и негов подопече, мексиканеца Анди Руиз младши ( 29 – 0, 19 КО ) притежава най- бързи ръце в тежка категория от времето на Мохамед Али. Припомняме, че Паркър и Руиз ще се бия на 10 декември на Vector Arena в Оклънд, Нова Зеландия.

“ Анди има много бързи ръце и аз го уважавам за това. Но аз съм най- бързият боксьор в тежка категория, „ отговори Паркър.

“ Вярвам, че е вроден талант да притежавам такава бързина с ръцете. И аз чувствам, че тя се подобрява през цялото време.

По- време на лагера аз тренирах с кондиционния си треньор … нови неща, и аз вярвам, че съм станал още по- бърз. “

Треньора на Паркър, Кевин Бари беше лаконичен: Всички с изключение на Боб Аръм знаят, че Джо притежава наистина бързи ръце.

“ И двамата искаме победата, и двамата искаме да влезем в историята като световен шампион

Анди е много бърз и мята много комбинации. Не съм срещал съперник с такава бързина. Той прилича на мен. И той определено може да удря.

Вярвам, че това ще бъде най- тежкия двубой в кариерата ми до сега и така би трябвало да бъде, защото това е мач за световната титла, „ каза още Паркър.

parker

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.