Джордж Форман: Ако Антъни Джошуа победи Владимир Кличко, тогава той ще бъде шампион в продължение на десетилетие

Световния шампион на IBF в тежка категория ( + 90, 7 кг ) Антъни Джошуа (17-0, 17 КО) ще управлява дивизията десет години, ако през 2017 г преодолее бившият властелин в същия теглови клас Владимир Кличко (64-4, 53 КО). Това мнение сподели легендарния американец Джордж Форман.

“ Когато Антъни Джошуа се изправи срещу Владимир Кличко това ще бъде най- големият боксов двубой за последните десет години в тежка категория. Светът очаква тази среща. Няма нито един двубой в бокса от такова голямо значение.

Джошуа притежава истинска класа. Той може да се боксира, притежава силен удар и добро движение. Пълен комплект. Той изглежда страхотно и, разбира се, се “ продава „. Ако вие изглеждате добре и сте физически силен, но ако не умеете да се боксирате, тогава няма да стигнете далеч. А Джошуа умее да го прави.

Антъни все още не е постигнал нищо, което е постигнал Ленъкс Люис. В Щатите, ако попитате някого кой е най- добрият британски боксьор в тежка категория, ще ви отговорят, че това е Люис. Що се отнася до мен, той е един от най- добрите в историята. Но ако Джошуа победи Кличко, той ще направи име и ще бъде шампион в продължение на десетилетие, „ проракува Джордж Форман.

joshua
2 Коментара

  1. ludmil ноември 2, 2016 1:47 am  Отговор

    Не знам, когато чета изказванията на такива личностно като Форман или Фреди РОуч, се чудя дали да се смея или плача. Не, че донякъде несъм съгласен с Форман, ама защо очаква Джошуа да доминира 10 години след като победи Кличко, а не очаква това от Фюри, който победи КЛичко реално в неговия прайм. Или РОуч дето казва, че новозеландеца е страхотен боксьор, а той дори не му знае името. Или Холифийлд, че Джошуа е най- добрият британски боксьор в историята на тежка категория след победата му над феновемен като Чарлс Мартин хаха Нали има верни неща, които казват, но по- добре според мен е да си мълчат.

  2. Иво ноември 2, 2016 1:52 am  Отговор

    Форман е пич отвсякъде в САЩ говори че Уайлдар е номер едно в Англия хвали Джошуа малко отговаря според това кой го пита 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.