Джордж Сейнт Пиер подписа договор за двубой с Майкъл Биспинг
Бившият властелин на UFC в полусредна категория Джордж Сейнт Пиер обяви на страницата си в инстрагам, че е подписал договор за двубой с шампиона на UFC в средна категория Майкъл Биспинг. Срещата ще се проведе на турнира UFC 217, който ще се състои на 4-ти ноември в легендарната зала “ Медисън Скуеър Гардън “ в Ню Йорк.Срещата между Биспинг и Сейнт Пиер, беше анонсирана по-рано тази година, без да бъде обявено място и дата, но се забави поради проблеми със зрението на канадския боец. Ръководството на UFC променяше на няколко пъти своите планове по отношение на този двубой, но в крайна сметка организира шампионската битка в нюйорския турнир.

Биспинг завоюяа колана през юни миналата година, като нокаутира Люк Рокхолд още в първия рунд. През октомври британца успешно направи първа защита, като победи в реванш Дан Хендерсън.

Що се отнася до Сейнт Пиер, легендарният канадец, не се появил в октагона от 2013 г., когато победи Джони Хендрикс, провеждайки девета успешна защита на титлата си. Веднага след мача, Джордж обяви оттеглянето си, напускайки ММА в серия от 12 поредни победи.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *