Джордж Сейнт Пиер изчаква за подходящата битка


Легендарният боец Джордж Сейнт Пиер (26-2 ММА) коментира изказването на президентът на UFC Дейна Уайт, че няма да му организира битка с победителя от предстоящия двубой за шампионската титла на UFC в лека категория между Хабиб Нурмагомедов (26-0 ММА) и Конър Макгрегър (21-3 ММА).

“ Не съм казвал, че ще се бия с победителя от двубоя Хабиб-Макгрегър. Журналистите използва моето име, поставяйки го в най- различни неверни заглавия, за да привлекат вниманието към новините. Ето в какво общество живеем.

Не искам да подписвам договор за битка в момента и няма да кажа, че планирам нещо. Защото веднага щом го направя, ще започне психо атака.

Като цяло, аз просто искам да се върна заради добра битка. Която мога да спечеля и да добави нещо към моето наследство. Защото сега мога да загубя много повече, отколкото мога да получа.

Дейна вече каза, че повече няма да се бия и това беше преди битката ми с Майкъл Биспинг. Той прави всичко заради своите интереси, а аз правя онова, което е най-добре за мен „, – каза Сейнт Пиер.


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(55)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *