Джордж Сейнт Пиер не е заинтересован от двубой с Хабиб Нурмагомедов

След като Хабиб Нурмагомедов завоюва шампионския колан на UFC в лека категория, всички очакваха от него да предизвика Конър Макгрегър или Тони Фъргюсън. „Орелът“ обаче изненада публиката и заявя, че иска да се бие с легендата Джордж Сен Пиер през ноември в Мадисън Скуеър Гардън.

Нурмагомедов е израснал с битките на Сейнт Пиер и битката с канадеца за него е сбъдване на най-големата му мечта, но за самия ДЖСП тази битка не представлява никакъв инерес.

“ Струва ми се, че Хабиб Нурмагомедов и UFC имат един недовършена работа, преди да говорим за моя битка в лека категория за шампионската титла, „
каза Сейнт Пиер в интервю за журналиста Ариел Хелвани.

Между другото, самият Нурмагомедов не смята, че Джордж Сейнт Пиер трябва да се връща в октагона и да рискува своето наследство. Според „Орела“, ДЖСП е най-добрият боец в историята на UFC и този факт не подлежи на абсолютно никакво съмнение.

“ Изпитвам към него само уважение и ако ме питате, трябва ли да се върне Сейнт Пиер? Аз ще отговаря НЕ. Той е най-добрият боец в историята на UFC. Защо да се връща? За какво?, „ каза Нурмагомедов на финалната пресконференция след турнира в Бруклин.


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *