Джордж Гроувс може да поиска от организаторите на турнира WBSS да пренасрочат датата на финала

Световният шампион на WBA и IBO в супер средна категория Джордж Гроувс е преминал медицински преглед, след битката с Крис Юбанк младши и се е установило, че травмата в рамото му е достатъчно сериозна, но не би трябвало да му попречи да участва на финала в турнира WBSS на 2 юни.

“ Рамото е наред, но това е една от най-болезнените травми в кариерата ми. Сега минах рентген, като днес или утре ще отида със снимките при специалист. Надявам се, че няма да има проблем. По мое мнение, нещата ще са наистина лоши, ако костта се окаже наранена, Рентгеновите снимки не показаха такива наранявания.

Не крия, че извадих рамо, но очаквам всичко да е наред. В момента е трудно да кажа, защото 2 юни е достатъчно близо по отношение на 12-седмичен лагер. Ще се обърнем към специалисти и ще изясним кога мога да се върна в залата. Винаги съм се възстановявал бързо след контузия, така че мисля, че това няма да отнеме много време.


Кале Зауерланд иска да участвам във финала като всички останали. Кой може да ме замести? Ще го направим, но трябва да съм напълно възстановен. Не мисля, че датата на финала е издълбана на камък, пред нас е цялото лято за тази битка. Аз ще участвам на финала, но не мога да гарантирам датата на завръщането си, „
каза Гроувс.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/george-groves_3.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(81)

Share

коментара
1 Коментар

  1. Иво февруари 20, 2018 9:10 am  Отговор

    Заслужава да му дадат време да се оправи

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *