Джон Фюри няма да присъства на срещата на сина си Тайсън с Уайлдър заради проблеми с визата

Джон Фюри, баща на Тайсън Фюри (27-0, 19 КО, няма може да присъства на битката на своя син срещу световният шампион WBC Дионтей Уидерера (40-0, 39 КО), която ще се проведе на 1 декември в Лос Анджелис заради проблеми с визита.

“ Големия“ Джон е известен с горещия си темперамент. По време на една от многото улични битки, в които е участвал, той извадил окото на „съперника“ и го оставил да кърви, без да му окаже никаква помощ. Джон е осъден на единадесет години затвор. Но след четири години той е освободен заради добро поведение. Въпреки това, Джон Фюри продължава да „бере плодовете“ от своя труд. Американското правителство отказа да му издаде виза, така че ще той гледа как синът му се бие за колана на WBC по телевизията.

“ Джон е много разстроен. Той искаше да подкрепи Тайсън и да бъде в залата. Той знае различни трикове, които лагерът на Уайлдър би могъл да използва преди битката и щеше да бъде много полезен, „
каза един от членовете на екипа на Фюри.

Преди битката на Тайсън Фюри срещу Стийв Кънингам през 2013 г, тогавашния треньор на Тайсън и негов чичо, Питър Фюри, не бе в ъгъла му, тъй като също получи забрана да влиза в Щатите заради тъмното си минало.

https://i0.wp.com/givemesport.azureedge.net/images/18/08/17/9afe32b543a65346ee41798e1d567e1c/960.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(100)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *