Джон Кавана не е разговарял с Конър Макгрегър след загубата му от Хабиб Нурмагомедов
Треньорът на Конър Макгрегър, Джон Кавана изненадващо разкри по- време на участието си в предаването на Ариел Хелвани „Ariel & The Bad Guy“, че не е разговарял със своя боец след загубата му от шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов на турнира UFC 229.“ Може да се изненадаш, но всъщност не съм говорил с Конър след битката. Разменихме няколко съобщения. След битката, той се прибра вкъщи, точно като мен. Живеем на различни места. Бях с Артьом, Питър и Хънтър, разговаряхме цяла нощ.

И разменихме няколко съобщения с Конър, в които той написа, че е можел да направи нещо по-различно. След това в неделя се срещнах с Дилън и няколко момчета от Paradigm.

Конър не беше там. Всъщност излъгах, натъкнах се на него в неделя вечерта, след един полунощ. Той седеше със семейството си, когато смятах да изляза от хотела. Просто се чудех как се чувства. Не сме обсъждали битката. Поздравих родителите му, които седяха до него и си тръгнах. Това е всичко. Не го видях в понеделник, заминах си във вторник, „ – каза Кавана.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *