Джон Джоунс се е бил с Даниъл Кормие с контузия в ръката

Въпреки факта, че Джон Джоунс изглеждаше страхотно в двубоя с Даниъл Кормие, беше установено, че „Кокала“ не е бил на 100% готов за тази битка. Според Майкъл Уинкелджон ​​- треньор на боеца, новият шампион е имал ограничени движения с едната ръка, поради контузия точно преди двубоя.

„Няколко дни преди началото на турнира, той не можеше да вдигне ръката си. Джон прекали с борбата и нарани ръката си. Не знам, може би той не загря правилно, но това беше неприятно. Пазих го в тайна, и се надявах, че ако в битката, Джон почувства болка, адреналин все пак ще му позволи да продължи да се бие.

Беше неприятно, никой не знаеше за това, но е Джоунс е такъв. Той все още е корав и, както казах, никой не може да победи Джон Джоунс освен той самия себе си. Веднага след като Джон реши, че иска да победи, той със сигурност ще направи това.“
– каза Уинкелджон.Както се оказа, битката не се оказа ключов момент в битката, и Джоунс спечели за сметка на ударната си техника. Между другото, Джоунс изпревари Кормие по брой на удари 95 срещу 58, така че травмата не е повлияла на действията му и не го спря да си върне титлата.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *