Джон Джоунс отново отговори на „стареца“ Чък Лидел
https://fightnews.info/img/pages/39232_resize(602-602-4).jpg

Бившият шампион на UFC в лека тежка категория Джон Джоунс отговори на предложението на Чък Лидел, че ще го научи как да се държи в и извън клетката. Джоунс отбеляза, че „Ледения“ не е толкова невинен и кротък и предложи да приключат с тази празни приказки в интернет, защото от тях няма никакъв смисъл.

“ Братле, преди всичко, аз не трябва да съм се пенсионирал, за да бъда считан за легенда. Искаш да ме научиш как да се държа в и извън октагона, това е просто нелепо. Чък, ние всички знаем, че ти не си съвсем безобиден. И ще сложа точка на цялата тази интернет простотия. Ако имаш нещо да ми кажеш, аз вече те поканих в Албакърки. Пази се, стари Чък, „
написа Джоунс.Словесната престрелка между двамата бивши шампиони на UFC започва в понеделник, когато Чък Лидел обяви завръщането си в смесените бойни изкуства, чиято цел е да се бие с Джон Джоунс. В този момент, разбира се, това не е възможно, тъй като Джоунс е отстранен заради употреба на допинг, докато 48-годишният Лидел все още не е получил лиценз за участие в професионални битки.

Но дори и да се преодолеят всички пречки, срещата между двамата едва ли е възможна, тъй като Джон Джоунс не взема на сериозно думите на Чък Лидел и не се интересува от него като съперник.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *