Джон Джоунс отговори на Чък Лидел: Първо провери здравината на брадичката си
https://fightnews.info/img/pages/39047_resize(602-602-4).jpg

48-годишният американски боец Чък Лидел обяви завръщането си в смесените бойни изкуства с желанието си да проведе евентуална битка срещу бившия шампион на UFC в лека тежка категория Джон Джоунс.Тази новина предизвика голям резонанс и, разбира се, „Кокъла“ не можеше да я игнорира -той предложи на „Ледения“, първо да тества здравината на своята брадичка, и едва след това да го предизвика.

“ Старият Чък ме предизвиква на двубой от години. Разбирам, че притежавам почти всеки рекорд в дивизиията. Обикновено изпитвам уважение към по- възрастните, но ако настояваш, няма проблем. Мога да ти купя билет за Албакърки този уикенд – може да се наложи да изпробваш брадичката си, преди да се опитваш да отхапеш нещо, което няма да можеш да преглътнеш, „ каза Джоунс.

Чък Лидел не е влизал в клетката от юли 2010 г., когато загуби с нокаут в първия рунд от Рич Франклин на турнира UFC 115 във Ванкувър, Канада.

Преди това „Ледения“ претърпя две загуби с нокаут от Рашад Еванс и Маурисио Руа, така че голяма част от публиката е скептично настроена към идеята за връщането на Лидъл в смесените бойни изкуства.


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *