Джон Джоунс направи изявление след решението на NSAC
Шампиона на UFC в лека тежка категория Джон Джоунс изрази своята благодарност към всички, участващи в процеса, който доказа, че той не е употребявал умишлено забранени стимуланти.По време на вчерашната среща с Атлетическата Комисия на щата Невада (NSAC), продължила повече от три часа, комисията реши – Джоунс да бъде подложен на допинг-конрол най-малко два пъти месечно до неговото участие на турнира UFC 235, след което той ще продължи да спазва подобен строг график на допинг-контрол през цялата година, ако желае отново се бие в Невада.

„Благодарен съм на USADA, UFC и NSAC. Искам също да благодаря на моя екип, фенове и на всички, които бяха с мен по време на този процес, който доказа, че съм невинен. Изключително съм благодарен, че мога да се върна тук и да се бия в Невада. Очаквам с нетърпение момента, в който отново ще се състезавам пред феновете си и ще им дам големи битки. Благодаря на всички и ще се видим на UFC 235. Бог да ви благослови,“ – каза Джоунс.

Джон Джоунс ще защитава колана си на 2 март срещу Антъни Смит на турнира UFC 232, който ще се проведе в Лас Вегас, Невада.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *