Джон Джоунс е готов да се бие с Даниъл Кормие в тежка категория, ако бъде „убеден“
Наскоро президентът на UFC Дейна Уайт обяви, че шампиона на UFC в тежка категория Даниъл Кормие и шампиона на UFC в лека тежка категория Джон Джоунс трябва да проведат трета битка.Разбира се, журналистите не пропуснага да напомнят на Джон за това по време на интервюто му след пресконференцията посветена на турнира UFC 235, където „Кокала“ ще защитава титлата си срещу Антъни Смит.

Оказа се, че Джоунс няма нищо против да се срещне с „ДиСи“ за трети път и дори е готов да го направи в рамките на тежка категория, но за това ръководството на UFC трябва да го обезпечи добре финансово.

„Дейна Уайт е казал, че иска да ни види отново в октагона? Е, ако е така, приготви чековата си книжка, Дейна. Нека да направим този двубой. Определено аз съм готов да го направя срещу добра сума. В лека тежка категория аз съм готов да се бия с „Диси“ по- всяко време, но за двубой в тежка категория ще се наложи да бъде убеден,“ каза Джоунс.

1 Коментар

  1. Иво февруари 2, 2019 5:12 am  Отговор

    Не че няма да ми е интересно в тежка все пак Кормие има по добри шансове там но 3 загуба ще му се отрази зле предпочитам да бие Леанар и да даде реванш на Стипе и да се оттегли щастлив.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *