Джон Джоунс: Феновете искат да видят моето преминаване в тежка категория, защото искат да ме видят как губя или ме нараняват
Шампиона на UFC в лека тежка категория Джон Джонс (23-1 ММА) коментира евентуалното си преминаване в тежка категория:„Мисля, че хората искат да премина в тежка категория, защото, честно казано, те искат да ме видят как губя или, че съм на ръба на поражението. Или че съм сериозно наранен – в тежка категория този риск се увеличава значително. Бойците от тази категория са много по-едри от мен. И знаете, както се казва, че талантливият едър боец ​​има повече шансове да победи от талантлив дребен боец.

Не мисля, че това е справедливо, защото винаги съм бил боец от лека тежка категория. Никога не съм предизвиквал от тежка категория, който и да е шампион.

Мисля, че ако премина в тежка категория, това ще бъде според моите условия, когато видя, че UFC предприема нещо. Но никой не е склонен да променя договора ми с оглед на супер-битките, така че ще продължа да се бия в лека тежка категория,“ – каза Джоунс.

3 коментара

  1. Иво март 2, 2019 9:39 pm  Отговор

    Аз затова искам да качи но и защото не виждам кой може да го бие в неговата категория

  2. Гошо март 2, 2019 10:41 pm  Отговор

    Да, обаче както се и знаеше той не иска да си губи комфорта.

  3. Иво март 2, 2019 11:07 pm  Отговор

    Ще пулсира е лека тежка 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *