Джон Джоунс: Конър Макгрегър ме вдъхнови да предизвикам Брок Леснар
След победата си над Даниъл Кормие на турнира UFC 214, шампиона на UFC в лека тежка категория Джон Джоунс предизвика Брок Леснар. В интервю за MMA Fighting 30-годишният боец сподели, че на тази постъпка го е накарало поведението на Конър Макгрегър.“ Това е голям доходоносен двубой, – казва Джоунс. – За да бъда честен, мисля, че бях вдъхновен от Конър Макгрегър да достигна все по-големи и по-големи висоти. Аз срещу Брок Леснар – това е двубой на нивото между Флойд Мейуедър и Макгрегър. Много хора вярват, че няма да спечеля този мач. Брок Леснар е суператлетичен. Той е бил национален шампион по борба, но в крайна сметка той е просто един изрод. Той не е с високо качествен боец. Нека да видим какви ще са коефициентите на букмейкърите за тази битка.

Аз просто реших да направя невъзможното. Преразказваната история на Давид и Голиат, която, между другото, е и историята на битката между Флойд и Конър. Знаете ли, дори и ако се провалите, вие най-малко ще докажете, че имате по- големи топки, отколкото повечето американци. Но представете си какво би се случило, ако спечелите. Славата от победа над Мейуедър или победата над Леснар ще бъде безгранична, „- каза Джоунс.

Боксовия двубой между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър ще се проведе на 26 август в “ T- Mobile Arena “ в Лас Вегас, Невада.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *